TRKA 2017.

OSVRT NA PROŠLOGODIŠNJU TRKU

Trka sa kojom je sve počelo održana je 24. septembra 2017. Sastojala se od tri trke: akvatlona za najmlađe, hronometarske trke TT Challenge sa Ivanom Stevićem i glavne trke tog dana 11TRI BELGRADE.

Bio je to triatlonski vikend kakav Srbija nije videla do sada. Vikend je bio ispunjen uspesima, zabavom i novim ličnim rekordima.

Card image cap

Subota je bila rezervisana za registraciju, race brifing i pasta party u našem oficijalnom hotelu Crowne Plaza. Pošto smo imali takmičare iz svih delova sveta ovaj hotel bio je pravi izbor za sve. Specijalni paketi bili su napravljeni za sve učesnike.


Race brifing je održan na srpskom i engleskom jeziku. Kurs je napravljen za brzinu i svi detalji vezani za tranziciju i putanju bili su podeljeni na brifingu. Nakon toga svi učesnici su se uputili ka Adi Ciganliji gde je održan bike check in.

Card image cap
Card image cap

Jezero Ada Ciganlija je udaljeno 10 minuta od centra grada i jedno je od glavnih obeležja našeg grada.


Bicikli su bili postavljeni na dva nivoa parkinga i sve je bilo spremno za start trke u nedelju u 07:00.

Card image cap
Card image cap

Trku su završili svi triatlonci. Vreme je bilo savršeno. Jezero je bilo mirno i temperatura vode zadovoljavajuća. Biciklistička trasa bila je sve ono što se od nje očekivalo. Trkački kurs bio je ispunjen fanovima koji su bodrili naše goste u ispunjenju njihovih ciljeva. Pobednik trke bio je Dejan Patrčević, dok je u ženskoj konkurenciji prva bila Maja Urban.