TRKA 2018.

Race recap

Kako je izgledao najveći triatlonski spektakl u regionu za 2018. godinu

Triatlonska trka koja je održana 23. septembra 2018. godine, bila je pravi sportski spektakl u srcu Beograda, na Adi Ciganliji!

Card image cap

Tog prijatnog septembarskog vikenda, u Beogradu je upriličena drugu godinu za redom 11Tri Belgrade trka. Vikend je protekao u lepom druženju takmičara iz svih delova sveta, kao i ostalih učesnika koji su bili deo ovog spektakularnog događaja.

U subotu, 22. septembra, u oficijelnom Hotelu 11Tri Belgrade trke - Crowne Plaza, upriličena je registracija takmičara, race briefing kao i pasta party. Takmičari iz celog sveta bili su okupljeni na jednom mestu i zbog istog cilja - trka 11 Tri Belgrade, #YourNewPB!

Card image cap

U pomenutom Hotelu, održan je race briefing na srpskom i engleskom jeziku, gde je detaljno objašnjeno sve vezano za trku, od putanja, pa sve do zone tranzicije. Nakon toga, usledio je pasta party, nakon čega su se takmičari uputili ka Adi Ciganliji gde je bio zakazan bike check in i otvoreni treninzi.

U nedelju, 23. septembra, takmičari su počeli da se okupljaju na najpopularnijem beogradskom letovalištu i mestu za sportiste - Adi Ciganliji već ranih jutarnjih časova. Na trci su učestvovali takmičari iz celog sveta, a bilo ih je oko 330 ove godine! Uz podršku naših volontera i publike, takmičari su bili i više nego uspešni, spektakl je trajao više od 7 časova.