11Tri klub

11Tri klub

Sedište 11TRI club-a je na Adi Ciganliji bb, Beogradsko kupatilo, u prostoru koji je nazvan TRI centar.

TRI centar je zamišljen kao premium mesto za okupljanje osoba koje se bave sportovima izdržljivosti, triatlonaca, kao i svih onih koji to žele da postanu.

Svako ko želi da se oproba u nekom od sportova izdržljivosti ili triatlonu, može da nas kontaktira na mejl 11triclub@triathlon.rs ili whatsapp/viber porukom na broj telefona +381665408312, nakon čega ćemo definisati ciljeve i otpočeti zanimljivo putovanje kroz sport.

TRI centar je premium prostor sa visoko kvalitetnom opremom za trening, odnosno četiri trake za trčanje, tri WAT bike-a, ergometrom, kao i rekvizitima za kondicione treninge. Karakteriše ga prirodna svetlost, odlična ventilacija i ozvučenje. Svim posetiocima našeg prostora, pored kvalitetne opreme, dostupne su svlačionice, dve tuš kabine, dva toaleta, mini bar, kao i besplatna WI-FI konekcija.

Parking, odnosno ulazak kolima na Adu, obezbeđen je pod povoljnim uslovima.

TRI centar je premium prostor za premium klijente!

Broj članova koji mogu koristiti usluge TRI centra je, u cilju pružanja što kvalitetnije usluge, limitiran na 15 članova.

Posebna pogodnost za sve premium klijente je mogućnost savetovanja o potrebnoj opremi za triatlon (odela za plivanje, odeća za treninge i trke, modeli bicikala, patike za trčanje itd.). Takođe je moguće dobiti i sve druge korisne savete, poput preporuka o ishrani u toku trenažnog procesa i trka, savete o povredama, oporavku i slično, a sve u direktnoj komunikaciji sa našim stručnjacima.

Postanite član 11TRI kluba

Da biste postali član 11TRI club-a  sa STU licencom dovoljno je da:

– popunite Pristupnicu za članstvo 11TRI club-u,

– popunite Pristupnicu za dobijanje  STU licence,

– pripremite fotografiju (selfi sa telefona, bela pozadina iza vas).

– uradite lekarski pregled kod sportskog lekara (slikajte ga ili skenirajte)

– sva ta dokumenta i fotografiju pošaljete na e-mail: 11triclub@triathlon.rs

Uplatom od 1.200 dinara na račun kluba:105-0000000014423-22 dobijate medjunarodnu licencu koja važi 5 godina. Na ovaj način postajete član Triatlon kluba 11TRI club-a i registrovani STU takmičar sa licencom i mogućnošću da se nesmetano prijavite i takmičite na svim Srpskim i medjunarodnim triatlon trkama.

Licencu možete preuzeti u TRI centru na Adi Ciganliji.

TRENERSKI TIM

Ognjen Stojanović

Ognjen Stojanović

TRENER LIDER

Za potrebe naših klijenata, priprema planove treninga. Ognjen je najbolji srpski triatlonac koji se nalazi na putu za Olimpijske igre. Učesnik je najpoznatijih svetskih trka, desetostruki šampion Balkana u triatlonu, kao i evropski prvak u akvatlonu. Ognjen je Master trener u sportu i poseduje sledeće licence: ITU level II Coach, Ironman Certified Coach kao i nacionalnu B licencu trenera u triatlonu. Član je Mense.

Jovan Ponjević

Jovan Ponjević

TRIATLON TRENER

Prati trenažni proces svih naših članova preko TrainingPeaks aplikacije i u “online” (TraningPeaks app) kontaktu je sa svim članovima 11TRI club-a kao i korisnicima TRI centra koji su trenažnom procesu sa našim timom. Kontroliše i vodi evidencije o kvalitetu odrađenih treninga. Iskusni je srpski triatlonac i učesnik velikih svetskih trka. Jovan poseduje ITU level I Coach licencu.

Nenad Marčeta

Nenad Marčeta

PLIVAČKI TRENER

Diplomirani, licencirani trener plivanja. Iskustvo je stekao u višegošnjem radu u vaterpolu i plivanju.

Zadužen za plivački deo 11-tri centra (kondiciona priprema, usavršavanje tehnike plivanja kao i savladavanje svih stilova u plivanju).

Goran Pajović

Goran Pajović

KONDICIONI TRENER

Završio višu trenersku školu na starom DIF-u, smer trener. Stručnjak za treninge kondicije, snage, funkcionalne treninge, kao i treninge oporavka, nakon eventualnih povreda. Uža specijalnost mu je obuka članova i držanje treninga za dobijanje specifične snage, za svaki sport posebno (plivanje, biciklizam, trčanje).

Kristijan Stošić

Kristijan Stošić

TRENER TRČANJA

Svoje trenersko znanje i iskustvo stekao je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu. Trčanjem se bavi preko 20 godina, iza sebe ima veliki broj titula prvaka države u raznim trkačkim disciplinama, višestruki je član atletske reprezentacije Srbije, kao i pobednik 31. Beogradskog maratona 2018. godine. Spreman je da svoje iskustvo i znanje prenese na naše premium klijente. Kristijanova osnovna uloga je sastavljanje planova treninga za članove koji žele samo da se bave trčanjem. Ukoliko želite da istrčite svoju prvu trku ili poboljšate svoje rezultate i performanse na 5k, 10k, polumaratonu ili maratonu i to uradite bezbedno bez povreda, dobićete plan ovog vrhunskog sportiste.  

CENOVNIK

Sport Naziv Mesto Cena (mesečno) Trener Termini Napomena
Trčanje 11Tri škola trčanja 11Tri Club (Ada) 50 € Kristijan
Stošić
uto/čet 18-19h
sub/ned 11-12h
Zajednički trening sa trenerom, korišćenje sprava u trening centru
Funkcionalni treninzi
(snaga/kondicija)
11Tri Club (Ada) 60 € Goran
Pajović
radni dan 14-20h
subota 8-13h
Termini u dogovoru sa trenerom
Triatlon Plan 50 € Jovan
Ponjević
Plan treninga i kontrola preko TrainingPeaks aplikacije
Premium 2xBazen (nedeljno)
Bazen 25. Maj
120 € pon/sre/petak
06.30-07:30 16-17h
5€ mesečno (parking na Adu)
3xBazen (nedeljno)
Bazen 25. Maj
140 € pon/sre/petak
06.30-07:30 16-17h
Plivanje 11Tri škola plivanja 4xBazen (mesečno)
Bazen 25. Maj
30 € Nenad
Marčeta
pon/sre/petak
06.30-07:30 16-17h
Ulaznica na bazen uračunata u mesečnu članarinu
8xBazen (mesečno)
Bazen 25. Maj
40 €
12xBazen (mesečno)
Bazen 25. Maj
50 €

 

  UPLATNICA

  (plaćanje se vrši do 15tog u mesecu)

  BAZEN 

  Sportski centar “25. Maj”, Tadeuša Košćuška 63. Termini za plivanje rezervisani za TRI centar su:

  • 06:30 – 07:30 ponedeljak
  • 16:00 – 17:00 ponedeljak
  • 06:30 – 07:30 sreda
  • 16:00 – 17:00 sreda
  • 06:30 – 07:30 petak
  • 16:00 – 17:00 petak

   

  Zatvoreni bazen je olimpijskih dimenzija – dužine je 50 metara, širine 21 metar, te dubine 2 metra. Prosečna temperatura vode zatvorenog bazena je 27 stepeni Celzijusa, a temperatura vazduha u dvorani održava se savremenim sistemom za klimatizaciju, što daje idealne uslove za plivanje tokom cele godine.  Prateći sadržaji na visokom nivou: garderoba, prostrane svlačionice i tuševi u kojima uvek ima tople vode.

   

  KONTAKT

  Telefon: +381 66 5408 312

  Facebook: https://www.facebook.com/TRIcentar/

  Instagram: https://www.instagram.com/tri_centar/

  Adresa TRI centar: Ada Ciganlija BB, 11000 Beograd (iza Golf kluba)

  11TRI centar

  ;