Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Triatlonski izazov na Srebrnom jezeru

 

Kako se registrovati:

Ovde se možete registrovati za učešće na Prvenstvu Srbije u Triatlonu na Olimpijskoj distanci 2020. koji se ove godine održava 28. juna u Velikom Gradištu, Srbija. Pored trke na Olimpijskoj distanci organizuju se i sledeće trke statusa STU Kup trka:

Mini triatlon: 50m plivanja, 2km bicikla i 0,5km trčanja;  
Kids triatlon: 0.2km plivanja, 5km bicikla i 1km trčanja;
Super sprint: 0.4km plivanja, 10km bicikla i 2.5km trčanja.
SPRINT triatlon: 0.75km plivanja, 20km bicikla i 5km trčanja

Kako biste se registrovali za događaj, izaberite kategoriju za koju želite da se prijavite (pritiskom na + pored naziva kategorije) i potom kliknite na dugme Get Tickets. Nakon toga pratite korake kako biste se uspešno registrovali.

Prijave se primaju zaključno sa 22.06.2020. do 8:00 sati ili dok se ne prijavi 70 takmičara/ki po distanci. Naknadne prijave moguće su samo ako ima mesta. Startnina se ne može preneti na drugu osobu.

Klupske prijave važe za preko 6 takmičara iz istog kluba kojima klub plaća startninu. Prijava je na zahtev poslat na mejl: triazavas@gmail.com a plaćanje fakturom. Prijava je potpuna tek od datuma uplate startnine. 

Startni paket uključuje: Zvaničnu majicu trke, plivačku kapu, takmičarski set brojeva.

Bezbednost:

Svaki takmičar nastupa na sopstvenu odgovornost, svojim potpisom garantuje svoju zdravstvenu sposobnost za takmičenje. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za eventualne povrede i gubitak ličnih stvari i sportske opreme takmičara.

Propozicije

Pravo nastupa imaju isključivo licencirani triatlonski takmičari. Takmičenje se sprovodi po ITU i STU pravilima. Takmčari koji nemaju licencu, mogu kupiti jednodnevnu licencu uz važeći lekarski pregled ne stariji od 6 meseci.

 

Iznosi startnina po kategorijama

Pioniri 600 rsd
Kadeti 800 rsd
Juniori 1.200 rsd
Sprint AG 2.400 rsd
Olimpijski triatlon 4.800 rsd

 

PRIJAVA JE ZATVORENA!

 

 

*U slučaju otkazivanja učešća iz bilo kog razloga takmičar može prebaciti registraciju za sledeću godinu.

Online registracija za događaje definisana je uslovima kupovine i politikom privatnosti.

;